top of page
  1. Condicions de participació

 

Haver complert els 16 anys el dia de la prova (menors d’edat amb autorització paterna)

Haver fet l’ inscripció correctament, el fet de complementar l’ inscripció mostra la conformitat del participant en aquest reglament.

L’organització té contractada una pòlissa d’accidents amb les cobertures i garanties segons la normativa vigent.

 

 

  1. Recorregut

 

El rally d’aventura estarà format per 4 circuits d’aventura al parc de cordes de Les Deus, aquest s’hauran de fer en l’ordre següent:

  • Pèlag del fregaire

  • Plataners

  • Cova del tuixó

  • Roca llisa

El temps serà NON STOP.

En cas de que un equip sigui atrapat, aquest haurà de deixar passar els seus components en els canvis de ponts, sempre seguint les normes de seguretat.

Els components podran anar separats dintre dels circuits, agrupant-se en les transicions entre circuits i circuit. El temps a meta serà el del darrer participant de l’equip.

En cada pont no hi podrà accedir cap equip fin que l'euuip de davant hi arribi, en les tirolines tant sols hi podran accedir un participant per evitar accidents.

 

 

  1. Timming

 

Les sortides es faran cada 3’, segons l’horari que es publicarà el dijous abans de la prova. Arribar tard a la hora de sortida suposarà una penalització i tenir que prendre la sortida a última hora.

Guanyarà l’equip que finalitzi els 4 circuits correctament en el menor de temps possible, es prendrà el temps de l’últim participant en arribar a meta.

 

  1. Material

 

Cada participant haurà de portar el material que cregui adequat segons la meteorologia i el tipus d’activitat a realitzar, és obligatori portar, roba còmode i calçat esportiu (bota o bamba). El material de seguretat serà facilitat per l’organització, cada participant disposarà d’un EPI (Equip de Protecció Individual) format per arnés, bagues d’ancoratge, politja i casc (no s‘acceptarà material propi (tant sols cas, si aquest té el CE i està homologat per la pràctica de l’escaldada i alpinisme).

 

 

  1. Taula de penalitzacions:

Penalitzacions

Desqualificació

Penalització

Arribar tard a l’hora de sortida

 

10’+sortir en últim lloc

No deixar pas al ser doblat

 

10’

No utilitzar correctament l’EPI

X

 

No respectar als altres companys i equips

X

 

No respecte per l’entorn

X

 

No complir el present reglament

X

 

No complir els aforaments a les instal·lacions

X

 

 

 

  1. Responsabilitats

 

Els participants competeixen sota la seva pròpia responsabilitat. Els participants eximeixen de tota responsabilitat a organitzadors, espònsors, entitats col·laboradores, personal voluntari, personal laboral, de les reclamacions o demandes basades en suposades accions o omissions dels participants o altres actuïn al seu favor. Així com de les reclamacions o demandes resultants dels danys que puguin succeir els participants (incloent tot tipus de lesió i fins i tot la mort) i als seus material incloses la pèrdua, trencaments, destrucció, robatori o extraviament.

Els participants hauran de signar/acceptar el document en format on-line  “acceptació de condicions de participació”. La signatura/acceptació i/o la participació a la prova, implica acceptar aquest reglament , així com que es tenen les característiques necessàries (mèdiques, tècniques, físiques i psicològiques) per afrontar la prova.

Serà responsabilitat dels participants progressar amb seguretat en tot moment, sent els únic responsables de les seves accions i els únics responsables de les seves accions i els únics responsables alhora d’assumir el risc de l’activitat i de l’entorn. Qualsevol tipus de dany sofert durant la prova, serà única i exclusivament responsabilitat del participant.

L’organització no es fa responsable dels accidents que puguin patir o provocar els participants, tot i que es vetllarà er evitar-los.

 

 

  1. Seguretat

 

L’organització posarà personal tècnic en punts claus dels recorreguts per tal de poder ajudar i dirigir tècnicament als participants, és obligatori fer cas a les indicacions d’aquest personal.

Es podrà retirar a algun participant de cursa en cas de que es considerin que les seves capacitats físiques no són les més optimes per tal d’afrontar amb èxit la prova.

Es podrà retallar o suspendre la prova per a causes de força major alienes a l’organització (pluja, tempesta elèctrica, etc...)

 

 

  1. Categories

 

Equip masculí (2/3 homes)

Equip femení (2/3 dones)

Equip mixte (2/3 persones, mínim 1 de sexe oposat)

 

 

  1. Classificació i premis

 

Un premi per cadascú dels tres primers equips de cada categoria. També s’entregarà un premi especial al primer equip de colla castellera. Els premis són acumulatius.

 

 

  1. Dorsal, material i briefing

 

El dorsal es podrà recollir el mateix dia de la prova dintre de l’horari establert a la web.

Material, el EPI de cada participants (Arnés, bagues d’ancoratge, politja i casc) els facilitarà l’organització el dia de la prova en l’horari que es publicarà el dijous abans de la prova a la web.

Briefing, tots els equips haurà de passar per la zona de BRIEFING del parc de LES DEUS AVENTURA i rebré el briefing de les mans del personal tècnic, dintre l’horari que se li assignarà i que es publicarà el dijous abans de la prova a la web.

 

 

  1. Protecció de dades i drets d’imatge

 

D’acord amb el que estableix la llei de dades 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que vostè facilita quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer de titularitat de Les Deus aventura amb la finalitat de mantenir una relació comercial per rebre informació dels nostres serveis.

Tanmateix, es reserva el dret de les imatges, prenent i recopilant fotografies, vídeos i informació de la proves, així com utilitzar tot aquest material per anuncis, relacions públiques o qualsevol altre propòsit periodístic o de promoció d’actes i activitats de Les Deus Aventura.

Reglament Rally d'aventura 2014

bottom of page